Sunday, 21 December 2014

SIHIR DAN MASALAH GANGGUANMARI SAMA-SAMA KITA AMALKAN DOA INI..INSYAALLAH.


JENIS-JENIS SIHIR:


1. Tafriq (sihir yang memisahkan suami isteri):Akibat sihir ini timbul perasaan marah dan benci. Apabila isteri tengok suami, pada pandangannya muka suami seperti hantu, begitu juga apabila suami melihat isteri.

2. Al-Mahabbah:Sihir ini dibuat oleh isteri kepada suami supaya suami taat, terutama jika suami kaya dan mempunyai banyak harta.

3. Takhayyul (sihir ini menyebabkan orang yang terkena sentiasa berkhayal):
Mereka yang terkena sihir ini juga sering berimaginasi benda kecil, tetapi pada pandangannya ia besar.

4. Al-Junun (menjadi seorang yang tersangat lupa dan tersasul):
Apabila orang yang terkena sihir ini bercakap, matanya terbeliak. Mereka juga tidak tetap di satu tempat dan saling bertukar kerja. Kerap dilihat merayap tanpa hala tuju dan tinggal di rumah kosong.

5. Al-Khumul:
Mereka yang terkena sihir ini lebih suka bersendirian untuk tempoh masa panjang. Mereka juga benci pada perhimpunan, sentiasa dalam keresahan dan lambat melakukan sebarang pekerjaan.

6. Al-Hawatif:
Sihir ini membuat seseorang itu mengalami mimpi ngeri, berasa diseru dalam mimpi dan mendengar suara bercakap ketika berjaga. Banyak waswas dan mereka yang terkena sihir ini banyak syak wasangka dengan orang yang rapat atau disayangi.

7. Al-Marad (sakit):
Orang yang terkena sihir ini akan sentiasa sakit anggota badan, tubuh jadi kaku dan anggota tidak berfungsi secara tiba-tiba.

8. Nazif:
Sihir ini berlaku pada orang mengalami darah istihadah (darah yang keluar selepas melewati tempoh darah haid). Apabila disihir, darah akan keluar secara berterusan hingga berbulan-bulan.

9. Ta’til tawaj:
Sihir untuk rosakkan perkahwinan seseorang. Disebabkan sihir ini, wanita takut hendak kahwin, mudah marah, lupa dan kurang syahwat.

Nauzubillah

CARA PERAWATAN:

1. Buat mandian setiap hari dengan teman aura. Aroma mengikut citarasa anda sendiri. Disarankan menggunakan aroma citronella plus slimming atau aroma ginger plus slimming.

2. Buat rendaman kaki dengan ais batu sambil memperdengarkan bacaan ayat-ayat alQuran. Sukatan adalah sebanyak 1 sudu teman, 1 gayung ais, air dalam satu besen paras buku lali.

3. Semasa membuat rendaman kaki, perlulah sentiasa membaca ayat kursi di dalam hati, teruskan membuat rendaman dan melawan perasaan bila terasa sakit pada kaki & juga terasa panas.

AIR PENAWAR (HIMAX5): 
  1. Minum air penawar himax5 sebanyak 3 botol dan dihabiskan dalam satu hari. 
  2. Boleh juga dititiskan dalam masakan harian contohnya seperti nasi yang sedang dimasak, lauk pauk dan lain-lain.
  3. Untuk kegunaan luaran, isikan air dalam botol spray. Spray di setiap penjuru rumah sambil membaca selawat, ayat kursi dan juga 3 qul. Kaedah ini digunakan oleh mereka yang mengalami gangguan seperti bunyi bising dari atas bumbung, bau-bauan yang kurang menyenangkan dan juga apabila bayi menangis tanpa henti jika berada di kawasan tersebut.
  4. Boleh juga spray pada wajah pada bila-bila masa. Antara kaedah lain untuk wajah adalah dengan scrub wajah dengan teman aura, cuci kemudian lembabkan wajah dengan jus alkali sebagai toner wajah. InsyaAllah segala unsur tidak baik akan keluar samada melalui kulit(kegatalan), najis(hitam berlendir) ataupun angin(muntah).
  5. Untuk mandian harian, amatlah disarankan untuk membancuh teman aura sebanyak tiga sudu dan jus alkali 63 titik dalam sebaldi air. Mandi sebagai bilasan dengan niat untuk membuang segala penyakit dalam tubuh.
  6. Tips terakhir, sebaiknya sentiasa memperdengarkan bacaan ayat suci Al-Quran di dalam rumah terutama di malam hari. InsyaAllah masalah gangguan dapat diatasi dengan izin dari Allah. Kita hanya berikhtiar, selebihnya serahkan kepada Allah yang Maha Kuasa.


ANTARA TESTIMONI GANGGUAN

PESANAN UNTUK SEMUA:
PENJAGAAN DIRI & KEDIAMAN DARI GANGGUAN MAKHLUK HALUS.

1. Lafazkan assalamualaikum dan Bismillah sebelum melangkah masuk ke dalam rumah. Begitu juga ketika menutup pintu apabila keluar dari rumah. Sebab syaitan yg memecah belahkan keamanan keluarga sentiasa menunggu peluang untuk masuk ke kediaman kita. Lebih bagus beri salam setiap kali masuk ke mana2 pintu ( kecuali bilik air) sebab port2 syaitan kbiasaannya di pintu2.

2. Lazimi membaca dn memasang ayt suci alquran di rumah.

3. Gunakan semua bilik yg ada dlm rumah

 4. Tutup tong sampah dan jangan biar sampah berteraburan spt tulang dll sbb tu semua makanan jin.

5. Sebelum maghrib tutup semua pintu dan tingkap. Malam2 elakkan buka pintu atau tingkap sbb angin malam tak elok untk bdn dan kebiasaan sihir dihantar menggunakan jin dan 'kenderaan' jin adalah angin.

6. Angkat baju diampaian sebelum maghrib. Yang ini berkait dgn sihir melalui angin. Sesetengah alim ulama akan basuh semula baju yg terhampar pd waktu mghrib dan ke atas.
7. Kalau orang yg tidur mengigau sentuh dan kejut dia.

8. Tidur dalam keadaan mengiring ke kanan. Kalau tidur telentang, letak bantal ats bdn. Orang perempuan bila tidur rambut kene letak bawah kepala, ( jangan lepaskan ke atas bantal.)

9. Bagi rumah yg pintu2nya berhadapan dgn pintu2 lain, tutup salah satu dan buka salah satu. Sbb pintu2 yg saling berhadapan boleh jd laluan makhluk halus

10. Kalau terlupa bagi slm masa masuk rumah, keluar semula dan masuk balik dgn bagi salam.

11. Elakkn ketawa dan bersedih yang berlebihan.

12. Elakkan duduk di pintu.

13. 'Pagar' rumah setiap hari.

14. Selalu2 baca surah AlBaqarah.15. Selalu alih2kan barang dlm rumah. Jaga suasana baik dlm rumah, jangan buat perkara lalai sebab benda2 mcm ni yg tarik perhatian makhluk halus. Jin/syaitan suka berdampingan dgn manusia yg kelalaian.

No comments:

Post a Comment