Tuesday, 24 March 2015

MASALAH TUMIT KAKI PECAHANDA ALAMI MASALAH TUMIT KAKI MEREKAH? KASAR? PECAH-PECAH?

RAJIN BUAT, LAGI CEPAT HASILNYA !!!!!
Formulasi baru Teman Aura kini mampu menyelesaikan masalah seperti di atas. Teman Aura terdapat dalam lima pilihan aroma memukau yang pastinya dapat menyelesaikan masalah tumit kasar dan merekah !!!!!


Ramai yang bertanya bagaimana langkah pengambilan Teman Aura bagi masalah tumit kaki. Jom admin sharekan. :)


LANGKAH:

1. Ambil satu besen air, Isikan sehingga paras atas buku lali.


2. Campurkan tiga sudu Teman Aura ( aroma mengikut citarasa sendiri) ke dalam air tersebut. Larutkan.


3. Air suam: Masukkan air panas untuk menjadikan air suam kepanasan. 

4. Air sejuk: Atau boleh juga masukkan ais batu sebanyak lebih kurang satu gayung ke dalam air tersebut.


5. Setelah itu, masukkan kaki perlahan-lahan ke dalam air. Rendamkan selama 30 minit. Antara tahap yang anda lalui adalah:

a) Normal:

Teruskan sahaja rendaman kaki, tenangkan diri, rehat, lelapkan mata. Buat rendaman kaki secara santai. Biarkan sahaja tubuh anda berehat selama setengah jam sambil membuat rendaman kaki. InsyaALLAH memang menenangkan.b) Sakit mencucuk-cucuk.

Teruskan membuat rendaman kaki kerana pada ketika ini, teman aura sedang bertindakbalas dengan tubuh anda untuk memperbetulkan saraf.c) Tapak kaki kepanasan: 

Rendaman kaki ais amat disarankan bagi situasi di bawah:

Ia adalah disebabkan toksid dikeluarkan dari badan terutama bagi mereka yang mempunyai masalah kesihatan. Ianya juga normal. Oleh itu, teruskan membuat rendaman kaki. Biarkan sahaja toksid yang bersarang dalam tubuh dinyahkan.

Atau mungkin juga kerana anda mengalami masalah gangguan ( boleh rujuk kepada pakar untuk mengenalpasti). Disarankan teruskan "melawan" dan meneruskan rendaman kaki sambil membaca ayat kursi. Pasang ayat Al-Quran sepanjang rendaman adalah digalakkan kerana INSYAALLAH anasir tersebut keluar dengan sendirinya melalui air rendaman kaki iaitu samada KACA, JARUM, MIANG BULUH, RAMBUT dan lain-lain.6. Selesai rendaman kaki 30 minit, buat urutan seluruh tapak kaki secara lembut. Gosokkan tapak kaki anda kerana sel kulit mati akan keluar seperti daki. Amalkan setiap hari samada petang hari atau malam hari. Minima 3 kali seminggu. Rajin buat, lagi cepat kesan7. Perubahan air setelah membuat rendaman kaki:

a) Berlendir

b) Keruh

c) Keluar sesuatu (bagi yang mengalami masalah gangguan)
SELESAI.....................BERSEDIALAH MEMILIKI TUMIT KAKI YANG CANTIK!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment